👨🍳Rady a tipy do kuchyně👩🍳
🤫ČESNEK A TRÁVENÍ🤫
Česnek je prostě potravina, která byla s námi v české kuchyni už odjakživa.
Máte ho moc rádi, ale když ho sníte, cítíte ho v puse ještě další tři hodiny?🤷♀️
Žaludek bolí a vy máte nadýmání?🤷♂️
Hlavní zásada:
👉Vyndat vždy ze stroužku klíčky.
👉Nejíst česnek syrový, ani jen krátce povařený.
👉Vždy ho nechat alespoň minutu restovat na pánvi s olejem a solí – díky tomu váš žlučník nebude tolik zatížen a i tak dostanete vzácné živiny z česneku do těla.
👉Vždy ho nechat alespoň minutu restovat na pánvi s olejem a solí – díky tomu váš žlučník nebude tolik zatížen a i tak dostanete vzácné živiny z česneku do těla.
👑Rada nad zlato!👑
Nasdílejte to: