- Home
- Kuchařka
- Domácí výrobky
- PESTO Z DIVOKÉ PAŽITKY
Tento recept můžete použít i na jakoukoliv jinou zelenou bylinu, jako je česnáček, petržel, libeček a další….
Ingredience
- pažitka
- citronová šťáva
- hrstka vlašských ořechů nebo kešu
- nastrouhaný parmezán (nemusí být)
- stroužek česneku
- sůl
- olivový olej
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/vegetarian-dish-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/plant-based-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/gluten-free-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/lactose-free-e1637558628597-uai-258x258.png)
Postup
Vše rozmixujeme tyčovým mixérem. Pokud bude směs moc suchá, přidejte olivový olej. A solí nešetřete.
Uchovávejte v lednici.
Vydrží i půl roku! (Pokud budete dodržovat pravidlo vždy v lednici a jedině čistou lžičkou)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/12/20200803_213456-2-scaled-uai-258x194.jpg)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/12/20200803_213856-1-scaled-uai-258x344.jpg)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/12/20210406_191150-scaled-uai-258x194.jpg)
Nasdílejte to: