Ingredience
- 200g špaldové mouky
- 150 g mletých lískových ořechů
- 150 g ghí
- 120 g kokosového cukru nebo i možno dát sirup
- 1 vejce
- 20 g kakaa
- 10 hřebíčků (rozdrtíme v hmoždíři)
- 1/2 lžičky skořice
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/lactose-free-e1637558628597-uai-258x258.png)
Postup
Smíchejte všechny ingredience a na válu vytvořte těsto. Vzniklé těsto nechte minimálně 2 hodiny odpočinout v lednici.
Těsto napěchujte do formiček. Pokud chcete, aby se pracny po pečení lépe vyklopily, vymažte formičky ghím a obalte vnitřek formičky trochou mouky.
Pracny pečte v předehřáté troubě na 170 stupňů cca 15 minut.
Upečené pracny vyklopte z formiček a skladujte je na chladném místě.
A je hotovo!
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/12/257479127_438791027768757_2983083572263538284_n-1-uai-258x344.jpg)
Nasdílejte to: