Ingredience
- 270g vařené cizrny (nebo 1 plechovka)
- 100g jemně strouhaného kokosu (popř. proženeme mixérem)
- 80g mandlové mouky
- čekankový sirup/ med dle chuti
- 1 lžička skořice
- 1 lžička vanilkového aroma
- voda z cizrny/převařená voda
- 3 vrchovaté lžíce kokosového oleje či jiného
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/vegetarian-dish-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/plant-based-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/gluten-free-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/lactose-free-e1637558628597-uai-258x258.png)
Postup
Všechny ingredience kromě kokosu rozmixujeme. Poté postupně zamícháváme kokos, až dostaneme konzistenci pro tvoření kuliček.
Uděláme kuličky a pokud máme i madle, zabalíme doprostřed i mandli. Celé to ještě obalíme v kokosu. 🙂
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2022/12/kokos2-scaled-uai-258x323.jpg)
Nasdílejte to: