Ingredience
- půlka celeru
- řapíkatý celer
- hrst listů pampelišky
- hrst květů jetele
- mletá paprika,sůl, olivový olej, popř. tymián, rozmarýn
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/vegetarian-dish-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/plant-based-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/gluten-free-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/lactose-free-e1637558628597-uai-258x258.png)
Postup
Celer nakrájíme na malé kostičky, osolíme, přidáme mletou papriku, sušený česnek a dáme na pečící papír do trouby upéci dozlatova. Necháme vychladnout a přidáme řapíkatý celer, na kousky lístky pampelišky a nakrájené květy jetele lučního. Zalijeme olivovým olejem, můžeme přidat tymián či rozmarýn.
Hmmm lahoda!
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2022/01/101721302_144844250496771_3477079422601789440_n-uai-258x344.jpg)
Nasdílejte to: