- Home
- Kuchařka
- Slané
- Hlavní jídla
- OBALOVANÝ CELER
Je to řízek nebo není??
Je, ale z celeru!
Ingredience
- 2 větší bulvy celeru
- 150 g mouky jakékoliv
- 1 vejce
- 150 g kukuřičné strouhanky
- trošku sezamu
- 1 hrst petržele
- troška chilli papričky
- 1 menší křen – nastrouháme
- rostlinný olej
- sůl
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/vegetarian-dish-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/plant-based-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/gluten-free-uai-258x258.png)
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2021/10/lactose-free-e1637558628597-uai-258x258.png)
Postup
Z celeru si uděláme 1 cm tlustá kola, která uvaříme v páře do měkka. Celer vyjmeme a necháme oschnout. Z ostatních ingrediencí si připravíme těstíčko. Plátky obalujeme a smažíme či pečeme…
A co k tomu za přílohu?? To už nechám dle vaší fantazie.
![](https://harmoniebylin.cz/wp-content/uploads/2022/01/129907410_211755393805656_7602149585341972453_n-1-uai-258x344.jpg)
Nasdílejte to: